Slutsålt!

Nu är även samtliga visningslägenheter från bomässan sålda. Vi hoppas att alla bostadsrättshavare kommer trivas bra i sina bostäder och Brf Paviljongen Vallastaden.

Köpa visningslägenhet?

Det finns fortfarande chansen att köpa en av våra lägenheter i Vallastaden. När mässan är slut kommer vi sälja våra fyra visningslägenheter. Det finns en trea med uthyrningsdel samt tre lägenheter om 1-2 rum och kök som är perfekta för studenten på Universitetet. Du hittar dessa lägenheter som ”Reserverade” under rubriken BOSTÄDER. Kontakta mäklaren för att lämna ditt intresse för dessa lägenheter. Kontaktuppgifter finns under rubriken KONTAKT.

Dags för bomässa!

Imorgon startar Bomässan i Vallastaden. Passa på att besök Hemgårdens fyra hemutställningar. För mer information om mässan: Vallastaden 2017

Planpriset 2017!

Vallastaden var i fjol en av de nominerade till Planpriset för Sveriges bästa samhällsbyggnad/samhällsplanering. Den 14 september offentliggörs vilka städers projekt som är nominerade till Planpriset 2017. Vi håller tummarna för Vallastaden.

Inflyttat och klart!

I juni godkändes entreprenaden och alla har tillrätt sina lägenheter under sommaren. Vallastaden fortsätter att vara en byggarbetsplats ett bra tag till. Gemensamhetsanläggningar och grannfastigheter håller på att byggas. Expobolaget planerar för fullt för mässan i september. Vi hoppas ni alla kommer trivas i Vallastaden!

Snart klart för inflyttning!

Ett febrilt arbete pågår med färdigställande av de nya bostäderna. Inflyttning sker i juni och juli. Det jobbas även för fullt på grannfastigheter, kommunala gator och kvartersgårdar.

Endast 1 lägenhet kvar!

Är du vår siste lycklige köpare? Nu finns endast en lägenhet kvar till försäljning. Fyra rum och kök fördelat på 83,7 kvm med två balkonger och två badrum. Tillträde till lägenheten sker i juli 2017.

Sista chansen att välja inredning!

Nu finns det endast 9 lediga lägenheter kvar, de flesta till ett pris under en miljon. Passa på att teckna avtal nu i augusti så finns det fortfarande möjlighet att välja inredningskoncept.

Försäljning pågår!

Det finns fortfarande ett fåtal lediga lägenheter kvar. Ta kontakt med våra duktiga mäklare för mer information. Kontaktuppgifter finns under rubriken KONTAKT. I Brf Paviljongens finns en vinterträdgård högst upp i varje hus. På den kvartersgemensamma gården finns ett felleshus för umgänge och odling samt även övernattningsrum för dina gäster.

Brf Paviljongen Vallastaden
Hemgården Bostadsaktiebolag
Fastighetsbyrån
En del av vallastaden